Jouw volgende website in WordPress?

Home / Website Ontwikkeling / WordPress

WordPress

Wie gebruikt het tegenwoordig niet? Je hebt het vast wel eens voorbij horen komen van een vriend, collega of andere bekende. Maar wat is het nou precies? WordPress is een zogeheten Content Management System (CMS), kortweg het beheerpaneel van een website. Met WordPress is het mogelijk om een kwalitatief goede website te realiseren binnen een redelijk termijn.

WordPress naast standaard bedrijfswebsite, ook goed inzetbaar voor het maken van webshops!

Gebruiksvriendelijk naar wens

WordPress is een vrij groot systeem met tal van mogelijkheden, in het begin kan dit erg overweldigend zijn. Daarom wordt je altijd op weg geholpen hoe de website werkt voor dat hij definitief online gaat. Uiteraard is het ook mogelijk om het plaatsen van content, en het bijhouden van de website, uit te besteden.

Met WordPress is het mogelijk om samen een mooie website op te zetten die klaar is voor de toekomst. Net als in vele andere systemen, is het ook in WordPress mogelijk om zogeheten "plugins" te installeren. Dit zijn kleine stukjes code die extra functionaliteiten toe voegen aan jouw website.

Benieuwd hoe het ontwikkelproces eruit ziet? Meer informatie

Geschikt voor mijn website?

Dat is natuurlijk een vraag die vele mensen zich afstellen bij het lezen over WordPress. Eigenlijk is deze vraag vrij eenvoudig te beantwoorden: Ja, de kans is vrij groot dat dit CMS systeem ook geschikt is voor jouw (bedrijfs)website! Dit heeft er mee te maken dat WordPress erg modulair is opgebouwd, en dus automatisch komt met een tal van mogelijkheden die effectief kunnen worden ingezet om jouw online visite kaartje, de website, te versterken.

Naast dat het in WordPress mogelijk is om een geheel uniek ontwerp te laten maken die voldoet aan de eisen van jouw huisstijl, is het ook mogelijk om te werken met een reeds bestaand thema welke vervolgens kan worden aangepast naar de huisstijl kleuren.

Aan de prijs? Duurt het lang?

Doordat WordPress standaard al is uitgerust met ruim scala aan technieken en mogelijkheden, hoeft het ontwikkelen van een website in WordPress niet duur te zijn. Sterker nog, het laten ontwikkelen van jouw website in dit systeem is een van de goedkopere en meest gebruiksvriendelijke manieren die er worden aangeboden. Dit komt doordat er ruime documentatie en mogelijkheden reeds ontwikkeld zijn, waardoor jij dus niet hoeft te betalen voor al deze research. Daarnaast hoeft het ook qua tijd niet lang te duren, het is namelijk al mogelijk om de eerste beginselen van jouw website online te zetten binnen één week!

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Laten we het bespreken onder een kopje thee of koffie.


Hallo, Kevin hier!
Heb je vragen wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op! Ik bespreek graag de mogelijkheden persoonlijk met je door onder het genot van een kopje koffie of thee.

Telefoon : 085 06 09 600

Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com