WEBSITE ONTWIKKELING HOE HET HOORT

JOUW ONLINE VISITE KAARTJE

Een website moet naast informatief, een sterke klanten magneet zijn, jouw online visite kaartje. Is jouw website goed vindbaar in zoekmachines als Google en toegankelijk op mobiel? Dit zijn een aantal essentiele zaken waar goed overna gedacht moeten worden tijdens de ontwikkeling van een website. Hiermee zorg je er voor dat jouw website ook op langer termijn relevant is, zonder al te hoge kosten of vervelende verrassingen

Informeer naar de mogelijkheden

Ontwikkeling op maat

Iedere website is uniek, dit betekend dat niet ieder standaard ontwerp of tekst kan worden opgevoerd. De website moet immers jouw offline dienstverlening overbrengen in de online wereld. Om dit voor elkaar te krijgen, is het van belang om een goede en logische te ontwikkelen die de zelfde toon en houdig heeft als waar jouw bedrijf voor staat.

Gebruiksvriendelijk maar direct

Niets is vervelender dan uren moeten zoeken je een kleine aanpassing in een website kunt maken, zeker als er snel iets veranderd moet worden om verder te kunnen. KevinDigitaal zorgt ervoor dat het zelf mogelijk is om aanpassingen binnen de website door te voeren, in een zogeheten "Content Management System" (CMS) ofwel: Het centrale beheerpanel van een website. Er wordt gewerkt met bekende systemen als WordPress, Drupal, OctoberCMS of Laravel.

Laravel platform ontwikkeling

Ook het bouwen met geavanceerde frameworks als het Laravel Framework hoeft geen probleem te zijn, dit is mogelijk op zowel project basis op los contract basis. Zit jij er bijvoorbeeld aan te denken om een urenregistratie systeem te laten ontwikkelen? Of wil jij afspraken voortaan overzichtelijk en makkelijk in een portaal hebben met de gegevens van de klant bij de hand? Ook een op maat gemaakt CRM systeem behoort tot de mogelijkheden.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Onder het genot van een kopje koffie of thee.


Hallo, Kevin hier!
Heb je vragen wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op! Ik bespreek graag de mogelijkheden persoonlijk met je door onder het genot van een kopje koffie of thee.

Telefoon : 085 06 09 600

Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com