Jouw volgende website in OctoberCMS?

Home / Website Ontwikkeling / OctoberCMS

OctoberCMS

OctoberCMS is een content management systeem gebouwd op het Laravel Framework. De kracht van OctoberCMS is het feit dat het systeem volledig file-based is, wat de website dus erg snel maakt en niet server intensief. Wat betekend dat dit systeem WordPress of Drupal ver achter zich laat als het aan komt op performance.

Naast project basis is KevinDigitaal ook beschikbaar als freelancer!

Voor jouw website?

OctoberCMS is het meest geschikt voor statische persoonlijke- of bedrijfswebsites die niet regelmatig hoeven te worden aangepast. Deze website is bijvoorbeeld gebouwd op OctoberCMS met als belangrijkste overweging de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Naast statische content, blijft het uiteraard mogelijk om een OctoberCMS website aan te passen. Dit gebeurd eenvoudig door met de pijl over een stukje tekst te gaan, vervolgens zie je direct op de pagina hoe de nieuwe tekst komt te staan.

 

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Laten we het bespreken onder een kopje thee of koffie.


Hallo, Kevin hier!
Heb je vragen wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op! Ik bespreek graag de mogelijkheden persoonlijk met je door onder het genot van een kopje koffie of thee.

Telefoon : 085 06 09 600

Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com