Jouw volgende platform in Laravel?

Home / Website Ontwikkeling / Laravel

Laravel Framework

Laravel is een geavanceerd framework gebaseerd op PHP wat veelal wordt ingezet voor maatwerk applicaties die niet in systemen als WordPress of Drupal passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte afspraken kalender, een subscriptie website, ecommerce website, of andere grote informatie dragers die specifieke interactie vereisen. Laravel heeft een stabiele basis gebaseerd op het Symfony framework, het zelfde framework als waar Drupal tegenwoordig ook dankbaar gebruik maakt. Het voordeel van zo'n basis, is dat in de basis van de applicatie een bepaalde structuur is ingebouwd die voordelen met zich mee brengt als beveiliging en overdraging.

Naast project basis is KevinDigitaal ook beschikbaar als freelancer!

Versiebeheer

Actief versie beheer in Git via BitBucket, GitHub, of GitLab. Zo is precies terug vinden wanneer er wat is doorgevoerd.

Staging & Production

Voorkom fouten door nieuwe functionaliteiten eerst te testen op een zogehete "staging" server alvorens ze naar de live "production" server gaan.

Issue management

Actief functionaliteiten managen in door samen gebruik te maken van Jira Software. Status overzicht in één oogopslag.

Ongekende mogelijkheden

Het Laravel Framework kent bijna geen limiet aan mogelijkheden, van CRM systeem tot E-Learning platform, het is allemaal mogelijk in Laravel. Laravel brengt bijvoorbeeld essentiele tools al standaard met zich mee om effectief met de database te kunnen communiceren (via Eloquent ORM), eenvoudig maar krachtige templates te kunnen ontwikkelen (met Blade of Twig), en het versturen van emails te vereenvoudigen. Daarnaast heeft Laravel ook een grote Open Source community die allemaal een steentje bijdragen in de vorm van zogenoemde "packages". Dit zijn extra functionaliteiten specifiek voor Laravel geoptimaliseerd.

 

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie opvragen? Laten we het bespreken onder een kopje thee of koffie.


Hallo, Kevin hier!
Heb je vragen wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op! Ik bespreek graag de mogelijkheden persoonlijk met je door onder het genot van een kopje koffie of thee.

Telefoon : 085 06 09 600

Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com