Nieuwe website online!

Home / Blog / Website / Nieuwe website online!

Nieuwe website online!

Gepubliceerd door: | 02-10-2017 07:55 | Website

blog_post_3

KevinDigitaal is de afgelopen tijd een beetje veranderd, in zowel het uiterlijk als het diensten aanbod. Nieuwe diensten die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld Social Media strategie, daarnaast is er ook meer specialisatie bijgekomen op het gebied van website ontwikkeling in bijvoorbeeld Drupal of Wordpress.

Social Media Strategie

Is jouw bedrijf al actief op Social Media? Zo ja, wordt dit actief ingezet om de relatie met bestaande klanten sterker te maken? Dit zijn een aantal belangrijke vragen die vaak over het hoofd worden gezien tijdens het "onderhouden" van sociale kanelen zoals Facebook of Twitter. Anno 2017 moeten er steeds meer nieuwe technieken en aanspreekvormen worden verzonnen om er uit te blijven springen. De concurrentie groeit immers meer en meer, welke jij met jouw bedrijf uiteraard voor wilt blijven natuurlijk. Omdat ik, Kevin Meeuwisse, dit ook hem gemerkt bij diverse klanten is KevinDigitaal zich naast het ontwikkelen meer gaan specialiseren op het gebied van Social Media Marketing . Het is daarom ook vanaf nu mogelijk om jouw Social Media uit te besteden, zodat we samen met jou kunnen kijken hoe we het maximale uit jouw social media kanalen kunnen halen.Website Ontwikkeling

Naast WordPress worden er tegenwoordig ook steeds meer websites ontwikkeld in OctoberCMS, Drupal en voor grotere platformen: Laravel. Dit om zo up-to-date te blijven met de nieuwste technieken op het gebied van website ontwikkeling. Een website moet immers dienen als jouw persoonlijke visite kaartje richting bestaande, en nieuwe potentiele klanten. Vooral bij de laatste groep heb je vaak maar een kans en indruk, laten we deze dan ook meteen goed neer zetten om een zo hoog mogelijk rendement te kunnen halen uit jouw website. Met het nieuw ontworpen stappenplan wordt het maken van een nieuwe website goed inzichtelijk en kan de kwaliteit over het gehele traject eenvoudig worden bewaakt. Naast het voorkomen van onnodige vertragingen, voorkom je ook onnodige extra kosten op deze manier. Wil je bijvoorbeeld een extra aanpassing doorvoeren, of toch dat ene plaatje toch maar niet verwerken in de website? Dan valt dit direct mee te nemen tijdens het ontwikkelproces, wél zo handig natuurlijk.Benieuwd wat KevinDigitaal voor jou kan betekenen op het gebied van website ontwikkeling? Lees dan verder op de website ontwikkeling pagina.

Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com