Het was een bijzonder 2017

Home / Blog / Het was een bijzonder 2017

Het was een bijzonder 2017

Gepubliceerd door: | 24-12-2017 12:00

blog_post_7

Het was een bijzonder jaar.

Ontwikkeling. Dat is misschien het woord wat het beste past bij 2017 voor KevinDigitaal. We hebben een fantastisch jaar achter de rug, wat we voor een deel hebben doorgebracht in San Francisco. Het was weer een erg druk jaar met mooie projecten als resultaat.

Internationaal
San Francisco was een geweldige ervaring, het is zeker een privilege geweest om hier 9 maanden rond te hebben mogen lopen. Diverse bezoekjes gebracht aan technologie bedrijven en gekeken hoe de werk sfeer en technologische ontwikkelen er daar aan toe gaan. Deze ervaring heeft tot een aantal belangrijke ontwikkelingen geleid binnen KevinDigitaal.

Ontwikkeling
Ook in 2017 zijn er weer veel ontwikkelen geweest binnen KevinDigitaal, zo is er onderandere meer aandacht besteed aan nieuwe technieken voor webontwikkeling zoals Laravel en OctoberCMS systemen. Naast webtechnieken zijn we ook verder gaan kijken naar wat we voor jou kunnen beteken op het gebied van Social Media zoals Facebook en LinkedIn, hiervoor zijn een aantal cursussen gevolgd en kunnen we ook trots mededelen gecertificeerd Social Media Marketeer bij het Social Media management programma Hootsuite.com.

Verwachtingen voor 2018
Natuurlijk zijn er ook in 2018 weer tal van nieuwe technologische ontwikkelingen die ook voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Met weer 365 dagen voor de boeg, kun je ook dit jaar daarom weer een hoop nieuwe ontwikkelingen verwachten. Ook in het nieuwe jaar verwachten we weer een mooie groei met leuke en uitdagende projecten. Naast kennisuitbreiding op het gebied van website ontwikkeling, willen we ook steeds meer focussen op hoe we jouw Social Media kanalen effectief kunnen inzetten bij bestaande en nieuwe klanten.

Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com