Blog

Bekijk hier het laatste tech-related nieuws en zorg dat je up-to-date bent met de veranderingen van nu.

Het was een bijzonder 2017

Gepubliceerd door: KevinDigitaal | 24-12-2017 12:00

blog_post_7

Ontwikkeling. Dat is misschien het woord wat het beste past bij 2017 voor KevinDigitaal. We hebben een fantastisch jaar achter de rug, wat we voor een deel hebben doorgebracht in San Francisco. Het was weer een erg druk jaar met mooie projecten als resultaat.
Lees meer


Top 5 WordPress plugins

Gepubliceerd door: KevinDigitaal | 13-11-2017 08:45 | Website

blog_post_6

Is jouw website gemaakt op WordPress? Dan is deze post perfect voor jou! Ik wil het namelijk eens met jou hebben over de top 5 WordPress plugins die jij kunt installeren voor jouw website. Met de steeds doorgroeiende plugin markt, is het namelijk steeds lastiger om de betere plugins ertussenuit te vissen, en om plugins te selecteren waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Bijkomend voordeel: de basis principes van deze plugins kun je volledig gratis gebruiken!
Lees meer


De 3 gouden tips voor een goede SEO

Gepubliceerd door: KevinDigitaal | 11-10-2017 18:03 | Zoekmachine optimalisatie

blog_post_5

SEO, ook wel Zoekmachine Optimalisatie genoemd in het Nederlands is belangrijk voor een website om hoog in zoekmachines te komen zoals Google. Het optimaliseren van een website kan gebeuren op verschillende manieren, waarbij de ene manier net iets effectiever is als de andere manier. Op het internet zijn een tal van websites te vinden over het optimaliseren van een site, maar welke is nu het beste? Welke is betrouwbaar? Maar het belangrijkste: Welke methodes werken nou ├ęcht?
Lees meer


OctoberCMS, heeft dat te maken met oktober?

Gepubliceerd door: KevinDigitaal | 08-10-2017 19:00 | Website

blog_post_4

Misschien heb je er wel eens over gehoord, OctoberCMS. Het "file-based" CMS systeem dat jouw website sneller kan maken op een laagdrempelige manier. Maar wat is het nou echt? In deze blog lees je over een aantal belangrijke punten van dit systeem!
Lees meer


Nieuwe website online!

Gepubliceerd door: KevinDigitaal | 02-10-2017 07:55 | Website

blog_post_3

KevinDigitaal is de afgelopen tijd een beetje veranderd, in zowel het uiterlijk als het diensten aanbod. Nieuwe diensten die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld Social Media strategie, daarnaast is er ook meer specialisatie bijgekomen op het gebied van website ontwikkeling in bijvoorbeeld Drupal of Wordpress.
Lees meer


Kom je ergens niet uit?

kevin@kevindigitaal.com